top of page

fre 23 nov.

|

Idöborg

Remove your inner blocks

Temat är ”Remove Your Inner Blocks” och vi använder oss av den mjuka, lugna, vetenskapligt testade yogaformen Medicinsk Yoga, MediYoga ®. Vi gör yogapass som förlöser djupt liggande blockeringar och transformerar gamla mönster och automatiska tankar som kan stå i vägen i ditt system för att du ska k

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Remove your inner blocks
Remove your inner blocks

Tid och plats

23 nov. 2018 15:00 – 25 nov. 2018 19:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

Om evenemanget

Temat är ”Remove Your Inner Blocks” och vi använder oss av den mjuka, lugna, vetenskapligt testade yogaformen Medicinsk Yoga, MediYoga ®. Vi gör yogapass som förlöser djupt liggande blockeringar och transformerar gamla mönster och automatiska tankar som kan stå i vägen i ditt system för att du ska kunna flyga “högt”, vara frisk, känna glädje och vara kreativ i din vardag. Vi fokuserar på att låta det inre få ta större plats och det yttre bli lugnt och stilla. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till den prisade föredragshållaren och inspiratören Maria Swanström som lär oss hur man kan bli sin egen bästa vän, coach och ledare i livet. Maria ger konkreta strategier för hur rädsla, som kan stå vägen för våra drömmar och mål, kan lösas upp, transformeras och vändas till ett liv i glädje där du står i din egen kraft.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad unader ett antal timmar. För dig som vill rena och väcka din kropp ytterligare efter vintern finns även möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk och vegetarisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i MediYoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om yoga och stress inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av MediYogan och driver idag yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm.

YogaManas retreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 10:e gången i rad. Kanske är det din tur att följa med oss denna gång. Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Pris enkelrum: 5 750 kr

Pris dubbelrum: 4 950 kr

Kontakt: info@yogamana.se

Dela detta evenemang

bottom of page